Gehoorzaamheidstraining

Een hond gehoorzaamheid aanleren is een koud kunstje, tenminste als u dat volgens NORM doet.  Het enige wat echt van belang is dat uw hond zich al goed  gedraagt.  Dit is de basis die nodig is voor het aanleren van gehoorzaamheid.  Een hond die zich niet gedraagt zal nooit echt gehoorzaam worden. 


NORM- Gehoorzaamheidstraining

Veel honden luisteren vaak niet in een drukke omgeving of als er veel afleiding is. De oorzaak hiervan is dat de hond zich nog niet goed gedraagt of dat de oefeningen niet  goed en consequent zijn aangeleerd. Het is belangrijk dat een hond gehoorzaamheid leuk en interessant gaat vinden. Dit betekent dat u uw hond positief op gehoorzaamheid moet trainen en conditioneren.  Dat u de oefeningen goed aanleert en dat u dat op de juiste manier gaat belonen. Hoe u dit het beste kan aanleren en conditioneren, behandelen wij tijdens de NORM-  gehoorzaamheidstraining.  U zult uw hond onder allerlei omstandigheden  op een positieve manier leren luisteren.

De gehoorzaamheidstraining is voor iedereen die een hond heeft ouder dan 1 jaar en normaal gedrag vertoont. U kunt ten alle tijden starten met deze training. Om u en uw hond de juiste aandacht te kunnen geven, bestaat de groep uit maximaal acht honden. Voordat u zich inschrijft, is het verstandig eerst zonder uw hond naar een les te komen kijken. U kunt dan onze training ervaren en alvast de benodigde informatie op doen. De kijkles is gratis. De kosten voor de gehoorzaamheidstraining bedragen 99,80 euro voor 10 lessen.  (al onze prijzen zijn incl. 21% b.t.w.)
 
Kamer van koophandel: 57273073
Hondenschool  Bathmen: Looënkweg 4
Hondenschool  Deventer: Molbergsweg 1
Dogathlon

Als u toe bent aan een leuke en nieuwe uitdaging met uw hond, geef u dan eens op voor de Dogathlon. Tijdens de Dogathlon gaat u samen met uw hond een parcours afleggen met verschillende hindernissen. De Dogathlon is voor iedereen die een hond heeft ouder dan 1 jaar en normaal gedrag vertoont. U kunt zich per keer opgeven en zelf aangeven welke data u mee wilt doen. De dogathlon wordt georganiseerd op 14 oktober en 25 november.  De kosten voor een Dogathlon bedragen 10 euro. Locatie Bathmen.
Belangrijk!

Volgens NORM maken wij een verschil tussen gedrag en gehoorzaamheid. Tijdens de gehoorzaamheidstrainingen zullen wij geen onderdelen behandelen die met het gedrag van uw hond te maken hebben. Voor (probleem)gedrag verwijzen wij u naar onze gedragscursussen.
Specialist in hondengedrag
- Menu -