- Menu -
 
Kamer van koophandel: 57273073
Hondenschool  Bathmen: Looënkweg 4
Hondenschool Deventer: Molbergsweg 1

Beroep: Ervaringsdeskundige in hondenkennis en -training.
Naast zijn baan bij Witteveen en Bos heeft Ronnie zich altijd intensief bezig gehouden met het trainen van honden en het begeleiden van hondeneigenaren. Hij was ruim 15 jaar instructeur, geleider en pakwerker bij een Rottweiler-, Duitse Herder- en politiehonden- vereniging.
Na het opstarten van Sport and Protection-dogs, Politiehonden dressuurvereniging Deventer en Honden Opleidingscentrum Salland heeft hij zijn baan opgezegd om zich volledig te kunnen richten op het begeleiden van hondeneigenaren. Op basis van zijn ervaringen in het begeleiden van eigenaren met energieke, dominante, agressieve en onzekere honden heeft Ronnie een eigen opleidingsmethodiek ontwikkeld met de naam Hondenkennis en -training volgens NORM. Ook is Ronnie initiatiefnemer van HOND, een project dat voor meer veiligheid en begrip gaat zorgen.
In de loop der jaren kreeg hij meer en meer naam als zeer succesvol hondentrainer en werd diverse keren uitgenodigd om seminars en lezingen te geven in binnen- en buitenland op het gebied van hondentraining.
Specialist in hondengedrag
Ronnie heeft ondertussen met zijn jarenlange ervaring in het trainen van honden en het begeleiden van hondeneigenaren inmiddels veel krediet opgebouwd. De Dierenbescherming, dierenasiels, dierenklinieken, gemeente en politie maken regelmatig gebruik van zijn expertise.
Ronnie is meerdere malen door de media benaderd. In 2014 zelfs landelijke bekendheid (Telegraaf)!
Naast actief bezig te zijn met honden en hun eigenaren verdiept Ronnie zich graag in het gedrag en training van andere dieren.
Vanaf 2 mei 2019 opent Ronnie een eigen hondentrimsalon. Meer informatie vindt u op Dog Beauty Salon Cellarius.